Coliban s-a simțit rău și nu a participat la ședința Consiliului Local, dar a avut timp de o discuție cu liderul PSD

Primarul Allen Coliban a anunțat azi prin viceprimăriță, dar și prin purtătorul de cuvânt al instituției, că nu se simte prea bine și că este în concediu medical, astfel că nu poate participa la ședința extraordinară a Consiliului Local.

Din păcate, domnul primar nu se simte foarte bine și, cel puțin astăzi, este în concediu medical. Aveti atasat Dispozitia de primar privind delegarea unor atribuţii ale Primarului Municipiului Braşov către Viceprimarii Municipiului Braşov, cu precizarea că, în conformitate cu Codul Administrativ, primarul poate delega o parte din atribuții către viceprimari, fiind decizia acestuia cui și care dintre atribuții le poate delega.”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Numai că se pare că a fost doar un motiv pentru a nu fi prezent în sală. ”Doamna viceprimar, ați spus că domnul primar nu se simte prea bine. Curios, l-am văzut mai devreme în primărie” a spus consiliera PSD, Alexandra Crivineanu.

Mai mult decât atât, primarul Allen Coliban era atât de bolnav astăzi încât a avut timp de o discuție și cu Lucian Pătrașcu, liderul social-democrat din Consiliul Local, chiar în fața primăriei.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: