Coliban luat din nou în ”balon” de brașoveni. Ce mesaje i-au lăsat la postarea de ieri cu Brassovia (FOTO)

Primarul Allen Coliban susținea în urmă cu câteva zile că stă bine la capitolul comentarii și că brașovenii îl vorbesc numai de bine. Totuși, aici trebuie făcută o remarcă. Depinde mult și de subiectul postat. De exemplu, am luat postarea de joi seară, cea legată de ”Brassovia”, deci despre parc, despre mediu, despre o zonă unde Allen Coliban ar trebui să stea foarte bine. Numai că, dacă arunci un ochi pe comentarii, în afară de 2-3 persoane care lasă comentarii gen: ”salutări din Germania” sau ”felicitări”, nu găsești prea multe pozitive. Acest lucru se poate observa și din capturile făcute la comentarii, luate la rând…

Așteptăm cu nerăbdare ca meciurile de fotbal să se joace pe noul stadion Allena Brașov”, l-a ironizat un brașovean. ”eu zic sa ni se puna un calus. Laudat fie domnul… cel votat. Osanale fara numar, nu este voie de criticat. Mai rau ca la comunisti”, răspunde o brașoveancă la un ”fan” care se lua de cei care comentează. ”Postacii plătiți și cei cu limitări intelectuale...”, susține altul.

Însă, cele mai multe sunt îndreptare spre străzi…
Impozite și taxe mari și cam atât !!! Cu străzile din oraș ce facem domnule primar ?? Arată ca după bombardament💥 ‼💥
O pistă de biciclete, trotinete electrice ceva se poate ” a comentat cineva. ”Domnule Primar școlile sunt închise și aftar sculul e deschis Dam primarul în judecata sunteti depășit de situație”, își arată nemulțumirea altul.
Vrem un oraș european la propriu, de aceea v-am votat domnule primar ,că altfel ar fi putut să stea domnul Scripcaru mult și bine că oricum a ridicat ștacheta prea sus prin ceea ce a făcut !!!Vrem cu adevarat o schimbare”, spune alt internaut.

Cineva s-a luat și de denumirea proiectului. ”De ce Brassovia și nu Brașovia? E nașpa limba română?”. De asemenea, nu au lipsit nici criticele la adresa celui care a scris textul pentru primarul Coliban. ”Sunt votant USR! App că tot ai adus vorba de școală, vezi că ai cam multe greșeli gramaticale, în text, cine îți moderează pagina..să mai treacă pe la școală!”.

O altă persoană reproșează că nu are căldură. ”Căldură, ceva, ne dați? Că de trei zile nu mai avem. Ca să nu mai vorbim de condițiile de circulație pe trotuare”.

Dormi d-le primar ? Șpăgarul dinaintea ta era mai gospodar !” continuă altcineva.

Prin oras nu poti circula , trotuarele sunt ca intr un sat, trei cetateni pusi acolo pt foto, dau zapada la o parte si .. admiram parcul. Nu se stie cum se numeste asta. Inconstienta, traire virtuala. sau orice altceva dar administratie in nici un caz. Jenant”, a scris un alt brașovean.

Toate bune și frumoase dar,pe când rezolvarea problemelor cu platformele de colectare a gunoaielor,din toate cartierele,adevărate focare de infecție? Și implicit cu scormonitorii în gunoaie?”

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: