Coliban caută explicații, brașovenii fac mișto: ”Alleneeeee, și-au pierdut vecinii mei câinii și pisicile in iarba de un metru jumate”

Se vede că primarul Coliban a stat în ultimii ani pe la București, nu știe că și până acum a plouat primăvara în Brașov, orașul fiind unul de munte. Cum era și firesc, fiind certat pentru bălăriile din oraș, primarul userist a dat vina pe…ploaie. Numai că mulți brașoveni au început să-l ironizeze, mai ales că unii care locuiesc la casă au tuns iarba și de două ori în acest an, doar Primăria Brașov nu a putut…din cauza ploilor, bineînțeles. Ciudat este însă faptul că în unele cartiere totuși s-a cosit. Acolo cum de s-a putut? Nu a plouat? Oare nu lipsa angajaților la firma care se ocupă de acest lucru și nepăsarea sau dezinteresul autorităților locale sunt de vină?
Ce spun brașovenii…
Alleneeeee,și-au pierdut vecinii mei câinii și pisicile in iarba de un metru jumate….hai să-i vezi ce supărați sunt și cum te injură,că mi-e și rușine sa zic…și doar le-am zis să nu te voteze că ești țeapă”, face haz de necaz un brașovean, chiar pe facebook, acolo unde primarul se simte cel mai bine.
Iarba era cat fiica-mea, care are 1 an si 4 luni. Noi avem o curte cu iarba undeva si am reusit sa tundem de 4 ori. Si acolo ploua. Parca e jungla. Sotul meu tocmai adusese motocoasa sa tunda el insusi iarba din parc, daca tot platim taxe si impozite”, a comentat altcineva.
Si eu iubesc spatiile verzi,dar nu asa. In plus exista persoane alergice la polen care, in aceasta perioada, au avut probleme. Mi-a fost teama de capuse. Scuzele cu ploaia sunt jalnice. In fata primariei nu pare sa ploua. Acolo sunt mereu amenajata si ingrijite spatiile verzi”, i-a reprosat o brașoveancă.
Omul v-a zis in campanie că transformă Brașovul in oraș verde, se tine de cuvânt!🤣🤣🤣”, a comentat altul. 
De parcă în restul primăverilor nu a plouat.😂
Vă aşteptăm în jungla din Răcădău, unde colcăie căpuşele, țânțarii, păianjenii, iar în curând ne ajung tufele în casă. Trist! Am făcut sesizare în data de 6.05, am primit răspuns cum că se începe dezinsecția şi tunderea ierbii în data de 10.05.
Ei bine, suntem în 8.06. A trecut o lună şi nu s-a întâmplat nimic”, i-a atras atenția alt brașovean.
Cel mai incompetent primar își dovedește incompetența in cel mai simplu aspect al administrării unui oraș. Acum sa vina toți postacii cu texte de consolare: ” că a plouat”, “că “greaua moștenire”” etc… Coliban, ești o rușine!!!! HUO USR”, și-a arătat nemulțumirea un alt brașovean.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: