Coliban anunță investiții de 1,5 miliarde, Veștea susține că este vorba despre jumătate din această sumă(VIDEO)

Dacă la teorie și vorbe, politicienii brașoveni sunt ași, când vine vorba despre lucruri concrete, sunt repetenți/exmatriculați…

În urmă cu câteva zile, primarul Brașovului, Allen Coliban, se lăuda într-o publicație națională că vor fi investiții de 1,5 miliarde de euro în Brașov prin Programul Național de Relansare și Reziliență.

Numai că, senatorul Mihail Veștea îi taie din elan primarului userist. Acesta susține că autoritățile locale vor solicita aproximativ 550 de milioane de euro prin Programul Naţional de Relansare şi Rezilienţă. Vizate sunt spitalul regional(300 de milioane de lei, nicidecum 600 de milioane cum anunța primarul Brașovului) și trenul metropolitan(250 de milioane). Cu alte cuvinte, suma anunțată de Allen Coliban ar fi de fapt la jumătate.

Vezi VIDEO

 

 

One thought on “Coliban anunță investiții de 1,5 miliarde, Veștea susține că este vorba despre jumătate din această sumă(VIDEO)

  • 5 martie 2021 la 12:28
    Permalink

    550 milioane de Euro inseamna 2,668 miliarde Lei ; 300 de milioane Lei pentru spital si 250 milioane Lei pentru trenul metropolitan imseamna 550 milioane Lei ; iar 550 milioane Lei sint doar 112 milioane de Euro ;ca atare ,cifrele nu concorda ; ori exprimam toate cifrele in Lei ori in Euro ca sa avem comparabilitate ; in plus,in titlu nu se specifica daca sint 1,5 miliarde de Euro sau Lei ;

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: