Exercitiu: colet suspect la mall-ul din Brașov. SRI și Jandarmeria au intervenit promt (VIDEO, FOTO)

Astăzi 23 mai 2017, ora 08.30 pe parcursul derulării manifestării promoționale organizate în parcarea centrului comercial Coresi, jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică au depistat un colet suspect. Imediat s-a luat decizia izolării zonei și evacuarea tuturor participanților la manifestarea promoțională concomitent cu anunțarea structurilor specializate pentru intervenția în astfel de situații.
La fața locului au intervenit în sprijin efective ale I.P.J. Brașov care au luat măsura restricționării și dirijării traficului rutier și de asemenea intervenție pirotehnică la fața locului, efectivele I.S.U.J. Brașov au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a unui potențial incendiu, dar și cu un echipaj  SMURD pentru asigurarea asistenței medicale dacă va fi cazul. Pentru gestionarea situației în teren au intervenit  și efective ale SRI Brașov.
Este vorba despre etapa I a exercițiului Corona 17. În cadrul intervenției de astăzi au participat efective aparținând structurilor locale ale Jandarmeriei, Poliției, I.S.U. și S.R.I..

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: