Codlenii ar putea fi chemați la referendum pentru Ocolitoarea Mare a Codlei

Locuitorii municipiului Codlea ar putea fi chemați la un referendum local prin care să-și exprime părerea cu privire la realizarea Ocolitoarei Mari.

„Una dintre cele mai importante probleme cu care ne confruntăm, ca și comunitate, este cea a traficului greu în municipiul nostru.
Încă din campania electorală unul dintre subiectele pe care am pus accent a fost realizarea Ocolitoarei Mari, cu scopul declarat de a fluidiza traficul și de a elimina disconfortul creat.
Cum din bugetul U.A.T. Codlea nu se poate susține o asemenea investiție și nici fonduri nerambursabile nu putem atrage, deoarece nu putem îndeplini toate condițiile impuse de legislația în vigoare, unica soluție o reprezintă contractarea unui credit.
Pentru acest lucru, mi se pare absolut normal să fie consultați locuitorii municipiului nostru printr-un referendum local, deoarece firesc este ca decizia să fie luată de membrii comunității, nu de cei 19 consilieri locali, întrucât este vorba de o sumă destul de ridicată.
Dumnezeu să binecuvânteze Codlea și codlenii!”, a scris Cîmpeanu Mihai, primarul municipiului Codlea într-o postare pe pagina sa de facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: