Cocina de la Spitalul Județean Brașov. Locul unde te internezi cu o boală și pleci acasă cu trei (VIDEO)

Un deputat USR dezumflă balonul liberal privind investițiile și curățenia din Spitalul Județean Brașov. Într-o înregistrare VIDEO, Emanuel Ungureanu prezintă realitatea crudă din unitatea spitalicească din Brașov, mult lăudată în conferințele de presă de Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean. Partea proastă este că într-o stare deplorabilă este și clădirea unde a funcționat Centrul de Agrement Tâmpa, dar și fostul patinoar. Vorba celor din PNL: administrație liberală!

”5 MINUTE DE MIZERIE ABSOLUTĂ

JEG GROS la Spitalul Județean de Urgență Brașov!

Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții.

Din această COCINĂ medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor.Mai poate mira pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice?

Imaginile pe care le public acum au fost filmate de mine aseară, la ora 23, la o oră după ce am terminat dialogul cu doamna Ecaterina, pacienta infectată cu Stafilococ Auriu în luna mai, pe secția de Ortopedie a acestei bombe biologice.Voi reveni mai târziu cu imagini din băile ORIBILE ale acestui spital.

Nu vă puteți imagina cât de NEGRE de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții…”, a scris deputatul pe pagina sa de facebook.

Reprezentanții Spitalului Județean Brașov susțin că situația nu este chiar așa și dau vina pe oamenii care fură capacele de la toaletă 🙂

” Spitalul este in reabilitare. In subsol nu se schimba nici un medic.Sunt dulapuri pentru brancardieri,infirmieră și câteva asistente care nu au spații în secție pentru vestiar. Spațiul este temporar destinat pentru așa zis vestiar. In privința curățeniei există personal angajat care are atribuție. Capace la toaletă o sa vă comunic mâine câte se cumpără pe lună și sunt furate. Întrece orice imaginație” a spus Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: