Cîțu se crede premier în altă țară. Susține că salariile românilor cresc… ”SEMNIFICATIV”

Liberalul Florin Cîțu are impresia că este premier în Suedia, Elveția sau Norvegia. Într-o postare pe facebook, acesta vorbește despre creșterea salariilor și despre o creștere economică. Probabil când și-a făcut calculele s-a gândit la el și la mulți dintre bugetarii țării unde salariile nu au fost deloc afectate de pandemie. Culmea, premierul vorbește despre creșterea salariilor într-o perioadă în care prețurile au luat-o razna începând de la energie electrică și până la alimente, într-o țară unde mii de români din zona HoReCa au trăit cu indemnizații de șomaj sau salarii diminuate.
Vești excelente pentru toți românii! Salariul mediu nominal CREȘTE semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor CREȘTE semnificativ.  Pregătim economia pentru perioada post – pandemie. Creșterea economică în 2021, de care vor beneficia toți românii, o să fie peste toate estimările de la începutul anului. Vă garantez. INS: „Martie 2021 comparativ cu Martie 2020.
 Comparativ cu luna martie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 7,7%
Câştigul salarial în raport cu evoluţia preţurilor de consum
▪ Indicele câştigului salarial real a fost 104,5% pentru luna martie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.
▪ Indicele câştigului salarial real a fost 105,0% pentru luna martie 2021 faţă de luna precedentă.” a scris Florin Cîțu pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: