Circulația pe bulevardul Corneliu Coposu se închide pentru câteva zile

Sibiul găzduiește în perioada 25-29 iulie a 14-a ediție a raliului internațional de hard enduro „Red Bull Romaniacs”. Pentru desfășurarea acestui eveniment, la solicitarea organizatorului, Comisia de Circulație întrunită la Primăria Municipiului Sibiu, a avizat restricționarea circulației pe Bulevardul Corneliu Coposu, după cum urmează:

 

– În perioada duminică 23 iulie, ora 6 marți, 25 iulie, ora 6 circulația va fi închisă pe Bulevardul Corneliu Coposu

Marți 25 iulie, între orele 8-22 strada Gimnasticii va fi închisă circulației pentru că va fi folosită ca și rută de întoarcere de către concurenții care se îndreaptă spre start.

– De marți, 25 iulie, ora 6 până miercuri, 26 iulie, ora 6 Bulevardul Corneliu Coposu va fi închis integral circulației, între sensul giratoriu din Piața Unirii și sensul giratoriu de la Spital (intersecția străzilor Constituției, Hermann Oberth și b-dul Corneliu Coposu).

 

Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare, pentru a evita această zonă.

 

 

De asemenea, următoarele parcări vor fi temporar închise:

  • Parcarea din fața de Casei de Cultură a Sindicatelor, precum și parcarea Teatrului situată pe Bulevardul Corneliu Coposu se vor închide începând cu data de 22 iulie, ora 1 și se vor deschide în 30 iulie, ora 18.
  • Parcarea situată pe Bulevardul Corneliu Coposu, lângă Zidului Cetății, se va închide din 23 iulie, ora 23 și se va deschide în 26 iulie, ora 6.
  • Parcarea de la Sala Thalia, de pe Bulevardul Corneliu Coposu (vis-a-vis de Maternitate) va fi închisă în perioada 24 iulie, ora 23 – 25 iulie, ora 23.

În perioada duminică 23 iulie, ora 6 – marți, 25 iulie, ora 6 circulația va fi închisă pe Bulevardul Corneliu Coposu doar pe porțiunea dintre strada Berăriei și strada Independenței.

 

Și autobuzele Tursib care se deplasează pe Bulevardul Corneliu Coposu își vor devia traseul în această perioadă. Modificările de traseu pot fi consultate pe site-ul Tursib http://www.tursib.ro/news/238

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: