Cine vine, cine pleacă de la Primăria Brașov

S-a schimbat primarul, iar acum este de așteptat să plece oameni vechi, dar să și vină alții noi. Cum este de așteptat, primarul Allen Coliban va veni cu echipa sa la Primăria Brașov: consilieri, consultanți, viceprimar, city manager. Însă, ținând cont că municipiul este deficitar la multe capitole, este de așteptat să plece o parte dintre angajați, unii de voie, alții de nevoie…

În special oamenii apropiați lui George Scripcaru vor fi printre primii îndepărtați de noua conducere. Spre exemplu, este nevoie clar de o schimbare la Agenția Metropolitană Brașov, dar și la urbanism sau mediu.

Clar că noul primar are nevoie de oameni de încredere, nu de unii care să-l lucreze pe la spate. De asemenea, cu siguranță că va fi făcută o analiză pe fiecare departament în parte, lucru deja anunțat de Allen Coliban. Astfel, cine poate continua rămâne, cine nu, pleacă. Brașovul are nevoie de performanță, nu de mulți angajați care să plimbe hârtii dintr-o parte în alta. Asta nu înseamnă automat că cei aduși de USR vor fi și buni, asta rămâne de văzut. S-a întâmplat de multe ori ca atunci când s-a schimbat conducerea să vină alți angajați, dar care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: