Cine spune ca nu exista locuri de munca bune pentru cei ce vorbesc limba Maghiara? Pentru ca asta este ceea ce cauta CCC-ul!

CCC este in cautare de noi colegi pentru a se alatura unei noi echipe care va presta servicii pentru bine cunoscuta companie de telecomunicatii M7 (fostul UPC DTH). Se cauta manageri, supervizori, traineri si, desigur, agenti. Persoane comunicative care vorbesc foarte bine Maghiara si care sunt interesate in a avea o slujba interesanta intr-o companie stabila, sa se alature unei echipe prietenoase si sa se bucure de conditii optime de munca.

Te bucuri cand poti sa ajuti pe cineva si ai inceredere in tine, esti prietenos si empatic? Lucrezi bine in echipa dar si independent? Daca esti si flexibil si stii sa lucrezi pe calculator, esti exact ceea ce cautam.

Nu ai stiut despre CCC pana acum?  Permite-mi sa-ti prezint compania: CCC este una dintre companiile de top in ceea ce priveste domeniul de relatii cu clientii din Europa. 11 tari, 22 de locatii, 33 de limbi.

vorbite si mai mult de 8500 de colegi care aduc solutii profesionale clientilor la cel mai inalt nivel. De cand s-a infiintat in 1998, pasiunea noastra este cea mai buna interactiune cu clientii si oferirea celor mai bune solutii. Daca esti in cautare de un job foarte placut, unde colegii devin prieteni si promisiunile de avansare nu sunt doar vorbe goale, atunci ai nimerit in locul potrivit 

Ce altceva iti mai ofera CCC-ul? Vei lucra intr-un birou elegant si modern unde ideea de open space este regula. Situat in centrul civic, langa Aula Universitatii cu acces simplu catre mijloacele de transport in comun. Te vei bucura de o atmosfera relaxata si legatura creata intre colegi va fi intarita de toate evenimentele create pentru angajati. Se merge pe ideea de informal, relaxat, si oportunitatile de avansare sunt reale. Munca pentru clientii nostri este foarte variata dar nu e motiv de ingrijorare, intrucat oferim traininguri de produs dar si training-uri regulate si feedback-uri pentru imbunatatirea performantelor.In plus planificarea programului de lucru poate face ca acesta sa fie flexibil, in incercarea de a crea un echilibru optim intre munca si viata personala.Desigur, salariul este foarte atractiv si pentru cei ce se angajeaza in perioada August – Octombrie va exista si un bonus de bun-venit. A, da, am uitat sa mentionez asigurarea de sanatate inclusa, fructe proaspete si inghetata in timpul verii si tot felul de bunatati care sunt menite sa faca viata la munca foarte placuta.

Iti place ce vezi? Atunci nu ezita sa aplici pentru acest job direct pe brasov.yourccc.com sau trimite CV-ul tau catre jobs.brasov@yourccc.com. Daca ai alte intrebari, poti sa o contactezi echipa HR, care va fi incantata sa iti raspunda la toate intrebarile la nr de telefon+40 268 30 94 94. Sau intra pe www.yourccc.com si afla mai multe despre CCC.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: