Cine minte, prefectul sau Grupul de Comunicare Strategică?La Brașov figurează un pacient vindecat, în comunicatul oficial nu există așa ceva

Chipurile avem o comunicare OFICIALĂ la nivel de țară…

Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj)”, se arată în comunicatul de la ora 13,00 al Grupului de Comunicare Strategică.

Numai că, una anunță prefectul, alta Grupul de Comunicare Strategică.

Ieri, prefectul Județului Brașov, Cătălin Văsii, a anunțat presa că la Brașov s-a înregistrat primul pacient vindecat de COVID-19. Astăzi, în comunicatul oficial al Grupului de Comunicare Strategică nu figurează niciun pacient vindecat la Brașov. Cine să-i mai înțeleagă pe reprezentanții statului dacă nu sunt în stare să ofere o comunicare simplă și corectă? Ce se va întâmpla în cazul în care se va agrava situția dacă acum cei implicați nu sunt în stare să ofere câteva date simple? Oare câți incompetenți se vor mai perinda prin instituțiile statului?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: