Cine manevra combinațiile de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie? Anchetatorii vor să ajungă mai sus

Anul trecut, polițiștii au făcut percheziții într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la faptul că, în perioada stării de urgență, cadre medicale sau angajați ai unor instituții s-ar fi sustras de la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, solicitând și beneficiind în acest sens, de concedii medicale fictive și de materiale de uz sanitar în interes propriu. Directorul financiar-contabil al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, Diana Croitoru, a fost arestată 20 de zile în dosarul în care este acuzată de săvârşirea mai multor infracţiuni, respectiv fals intelectual sub forma instigării şi delapidare. Numai că, dosarul pare destul de complicat. Surse judiciare susțin că judecătoarea nu avea competență materială să judece acea faptă. Mai mult decât atât, s-a constatat nulitatea probelor strânse la dosar. De asemenea, procurorul care a făcut dosarul și a arestat-o a fost anchetat de inspecția judiciară și încă mai este verificat.

Se pare că în această caracatiță formată în cadrul Spitalului de Psihiatrie și Neurologie, sforile ar fi trase de alți conducători ai unității spitalicești. Drept pentru care anchetatorii au început să-și îndrepte atenția și spre alte direcții, pentru a afla unde duce firul corupției. Nu este exclus ca pe viitor să fie verificat și managerul instituției.

One thought on “Cine manevra combinațiile de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie? Anchetatorii vor să ajungă mai sus

  • 8 mai 2021 la 13:48
    Permalink

    Dar-ar Dumnezeu sa ajunga acolo unde trebuie si nu numai la pestii mici !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: