Cine este avocatul brașovean reținut pentru sex cu o minoră?

Scandalul momentului la Brașov! Avocat ”săltat” pentru act sexual cu un minor.

Noi detalii despre avocatul reținut pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Surse judiciare susțin că avocatul ”umflat” de procurori ar fi cadru universitar, un tânăr avocat cunoscut în primul rând pentru numele grele care ar fi în spatele său. Mulți dintre colegi ar fi avut cunoștiință de apucăturile acestuia, dar nimeni nu s-a gândit că va merge atât de departe. Din primele informații, avocatul a fost ”turnat”, după mai multe sesizări ale familiei fetei cu care a întreținut relații sexuale.

Avocatul se numește Radu Crișan, partener în cadrul Societății Civile de Avocați Schiau, Prescure, Teodorescu & Crișan.

Reamintim că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov au dispus la data de 02.06.2021 efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect, avocat, pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”, prevăzută de art. 220 alin. 1 şi 3 lit. b) Cod penal constând în aceea că, în perioada decembrie 2020 – martie 2021, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 16 ani, abuzând de situaţia vădit vulnerabilă a acesteia.

La data de 03.06.2021, s-a dispus reţinerea suspectului pentru o durată de 24 ore.
Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
Precizăm că luarea unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului processual de administrate a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Vom reveni cât de curând cu numele avocatului implicat în scandalul momentului.

One thought on “Cine este avocatul brașovean reținut pentru sex cu o minoră?

  • 4 iunie 2021 la 9:59
    Permalink

    Este RADU CRISAN, un labar cunoscut in mediile de swingeri si consumatori de droguri!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: