Cine are nevoie de cine la alegerile locale din 2020? Scripcaru de Veștea sau Veștea de Scripcaru?

Mulți membri importanți ai Partidului Național Liberal (PNL) Brașov ar dori să-l aibă președinte la Organizația Județeană pe George Scripcaru în locul lui Adrian Veștea. Oamenii sunt nemulțumiți de aroganța actualului președinte care se crede mai mult decât este. Cu alte cuvinte, se dă mare în pantaloni mici. Plus că a strâns pe lângă el și oameni slab pregătiți.

Mai mult decât atât, la evenimentul din 1 Decembrie 2019, într-un grup restrâns, Adrian Veștea ar fi spus că ”duce în spate un rucsac care nu-i aparține”, făcând referire cel mai probabil la George Scripcaru.

Numai că, dacă analizezi atent detaliile de pe scena politică din Brașov poți trage ușor concluzia că la Brașov, cel care are popularitate este George Scripcaru, nicidecum Adrian Veștea. La alegerile locale, PNL fără George Scripcaru ar scoate un procent puțin mai mare decât UDMR sau PER pentru că nu are nume cu carismă. Deci, cine pe cine duce în spate?

În disperare după ”puncte”, Adrian Veștea încearcă să ia din popularitatea lui George Scripcaru, dar fără prea mare succes. Astfel, la multe evenimente, președintele CJ se lipește de primar și pozează în lideri fericiți și buni prieteni, numai că cine îi cunoaște știe că realitatea este cu totul alta. Chiar la aprinderea luminilor de sărbători pe lângă Scripcaru, pe scenă și-a făcut apariția și …Veștea. Na, dacă tot vine campania electorală, să se lipească de imaginea lui. În același timp, unii din PNL Brașov bagă strâmbe pe la București să-l caroteze pe Scripcaru la conducerea centrală, astfel Veștea ar pune mâna pe toată puterea din partid.

Numai că, George Scripcaru este prea șmecher pentru a fi îndepărtat prin acest mod. Din contră, dacă primarul își rezolvă problemele cu justiția, sunt șanse mari să preia frâiele partidului în totalitate, mai ales că Adrian Veștea nu are caracteristicile necesare unui lider politic puternic. În schimb, George are. De partea lui mai este un atuu important: Băsescu,care încă mai face cărțile în zona politică, indiferent ce spun unii sau alții.

Rămâne de văzut dacă primarul George Scripcaru va merge pe mâna PNL la alegerile locale din 2020 sau va merge independent, dar fără susținerea PNL, cine știe, poate susținut de alte partide.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: