Cinci juniori de la FC Braşov U14 au fost selecţionaţi pentru Turneul Speranțelor organizat de FRF

Cinci fotbalişti de la U14 din cadrul Centrului de Copii şi Juniori ai FC Braşov au fost selecaţi pentru a participa cu Selecționata Brașovului la Turneul Speranțelor organizat de Federaţia Română de Fotbal. De aici se vor alege cei mai buni jucători pentru echipa naţională de această vârstă
Cei cinci juniori sunt: Erick Ciobanu, Dragoș Pascu, Călin Chiper, Dan Vasile şi Marco Popescu. Toţi componenţi ai lotului de U14 ai FC Braşov.

„Este o bucurie foarte mare! Sunt copii de viitor, care muncesc foarte mult, care fac eforturi foarte mari să ajungă la antrenament, unii fac naveta chiar de la Făgăraş. Să vii de 4-5 ori pe săptămână de la Făgăraş e un efort foarte mare, plus şcoala. Sunt foarte bucuros că au ajuns până aici.
Acum se face Turneul Speranţelor, este un turneu organizat de Federaţia Română de Fotbal. Aici se face o selecţie pe plan judeţean, după care se dispută meciuri contra echipelor din alte judeţe. Ne dorim să ajungă cât mai sus, în primi 100 de copii din ţară.”, a spus Andian Lancea, antrenorul de la U14

La aflarea veştii, micii fotbalişti braşoveni au fost foarte bucuroşi, şi abia aşteaptă să ajungă la lot.

„Erau foarte bucuroşi şi entuziasmaţi că au reuşit să ajungă să fie selecţionaţi. Le-am transmis să se pregătească în continuare la fel de bine cum s-au pregătit până acum. Să fie foarte serioşi, să dea tot ce este mai bun din ei.”, a mai spus Adrian Lancea.
În prima fază selecţia se va face de către referenţii zonali care au fost desemnaţi de FRF, apoi, cei mai buni vor fi preluaţi de antrenorii Federaţiei Române de Fotbal care se ocupă de grupa de vârstă a fotbaliştilor născuţi în 2008 pentru lotul lărgit al naționalei.
Turneul se va juca tur-retur contra selecţionatelor din judeţele învecinate cu Braşovul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: