Cinci brașoveni s-au furișat din casă în perioada de autoizolare! Autoritățile i-au așteptat în fața ușii cu o surpriză: amendă usturătoare

Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală au continuat misiunile impuse de starea de urgență și de ordonanțele militare aflate în vigoare, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.
■ S-au efectuat 3.221 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu. Pentru nerespectarea acestor condiții au fost aplicate 5 sancțiuni, în valoare de 11.800 de lei, persoanele respective fiind plasate în carantină instituționalizată.
■ Pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, îndeosebi ale celor privind restricțiile de circulație, polițiștii și jandarmii au aplicat 290 de sancțiuni, în valoare de peste 177.000 lei.
■ Efective de polițiști și jandarmi au însoțit 14 convoaie auto care au tranzitat județul sau spre locațiile de carantinare.
■ Polițiștii brașoveni au verificat un număr de 39 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, sub aspectul respectării prevederilor ordonanțelor militare emise după declararea stării de urgență, aplicându-se două sancțiuni pentru fapte de natură economică, în valoare de 11.500 de lei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: