Chinezii găsesc cu greu cazare în Brașov. Ce spun hotelierii?

Coronavirusul i-a speriat inclusiv pe hotelierii din Brașov. Redactorii de la Transilvania365 au sunat ieri la mai multe hoteluri din municipiu pentru a rezerva câteva camere pentru o delegație formată din chinezi. Deși li s-a explicat că cei care urmează a fi cazați nu au nicio legătură cu coronavirusul, fiindcă au locuit în România, cei mai mulți dintre hotelieri au refuzat să-i primească, invocând diverse motive.

”Avem destule camere. Nu avem nicio problemă cu faptul că sunt chinezi, dar să discut cu cineva din conducere mai întâi”, a răspuns prompt o recepționeră. La scurt timp a venit și telefonul cu răspunsul final…”Ne pare rău, dar nu avem camere disponibile”.

Un alt hotel, același refuz…

”Nu știu ce să vă spun, dar vorbesc cu managerul și revin cu un răspuns. Lăsați-mi o adresă de e-mail”, a fost răspunsul primit de la recepția unui hotel. Bineînțeles, nu au mai trimis niciun răspuns…

Au fost totuși și hoteluri dispuse să-i primească pe chinezi, culmea, unele chiar cunoscute în Brașov pentru calitatea serviciilor.

”Da, nu este o problemă, am vorbit și cu managerul general. Câte zile doriți”, a precizat recepționera.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: