Cetatea Făgăraș, promovată de Charlie Ottley în Europa, America și Orientul Mijlociu

Cetatea Făgăraș promovată de jurnalistul britanic Charlie Ottley în întreaga lume.

”Cetatea Făgăraș este promovată în Europa, America și Orientul Mijlociu, începând de astăzi, în cadrul campaniei „Discover Romania”.

Patru videoclipuri realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley vor fi văzute de milioane de oameni din întreaga lume, pe parcursul lunii iunie, la cunoscuta televiziune BBC World News – una dintre cele mai mari rețele globale de știri în limba engleză. Printre imagini regăsim și Cetatea Făgăraș, alături de alte monumente, și nu numai, din județul Brașov.

Charlie Ottley, îndrăgostit de țara noastră, a strâns fonduri pentru ca desfășurarea acestei campanii de promovare a turismului românesc să fie posibilă.

„Va fi o adevărată cursă între țări pentru a acapara turiști, pentru că toată lumea suferă și industria turismului din întreaga lume este într-o situație disperată. Ideea a fost să fim primii și să le arătăm oamenilor România, cât încă sunt acasă”, a mărturisit jurnalistul, pentru TVR Internațional.

Imaginile cu castelul din Făgăraș vor fi difuzate și de trei televiziuni din țara noastră, sub sloganul „România, redescoperă-te”, pentru a-i îndemna pe români să susțină turismul de aici.

Thank you, Charlie!” au declarat reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Primul dintre cele patru videoclipuri a fost lansat și îl puteți urmări aici:
română – https://youtu.be/0tadBqhtxok
engleză – https://youtu.be/QEw8m_nXXgY

 

foto: Primăria Făgăraș

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: