Cerc pedagogic organizat la secția maghiară, grădinița cu PP nr. 3 Brașov

Astăzi, 27.11.2019, s-a organizat la Grădinița cu Program Prelungit nr.3 Brașov, SECȚIA MAGHIARĂ, cercul pedagogic cu tema: “Repere teoretice și practice în implementarea și utilizarea literaturii contemporane pentru copii”. La activitate au participat toate cadrele didactice din învățământul preșcolar, secția maghiară, din județul Brașov.

În cadrul activității au fost prezentate succint materialele teoretice, au avut loc dezbateri cu privire la subiecte de interes comun, s-au făcut propuneri pentru activitățile didactice viitoare.

Invitatul evenimentului, doamna profesor Denes-Gal Andrea, a vorbit despre schimbările în literatură și importanța cunoașterii literaturii contemporane de către cadrele didactice din învățământul preșcolar. Dânsa s-a axat pe atractivitatea activităților de comunicare și limbaj, pe studiul aprofundat al literaturii contemporane pentru copii.

La nivelul județului Brașov, doamna metodist prof. înv. preșcolar Reka Szotyori  a precizat faptul că: “Este important să ne întâlnim în cadrul cercului pedagogic, atât cadre didactice debutante cât și cadre didactice cu experiență, pentru un schimb real de informații. Tema cercului supusă atenției astazi este de actualitate. Este important să ancorăm educația în zilele noastre, să predăm copiilor preșcolari teme de actualitate, să realizăm o educație centrată pe copil, pe interesele lui.”

“Activitatea s-a bucurat de un real succes, participanții beneficiind de un veritabil schimb de informații. Apreciem pozitiv evenimentul organizat în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 Brașov, secția maghiară, interesul și entuziasmul participanților”, a precizat Buta Georgiana, directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: