Cerbul de Aur 2019: Rezumat al unui tur muzical în forță (FOTO)

O primă seară în forță. Cântăreți talentați, concurență strânsă. Recital incitant Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye. Concert incendiar Ștefan Bănică.

Seara a doua a fost deschisă de Zoli Toth și Corurile Cantus Mundi, urmate de cursa concurenților pentru premii. Irina Rimes a încins atmosfera, iar Emeli Sandé ne-a purtat pe ritmuri melancolice.

A treia seară a debutat cu Loredana & co, cu fragmente din musicalul We will rock you. A fost seara galei și decernării premiilor. Recitalul Corinei Chiriac a fost urmat de momentul Victoriei Laszlo. Concertul lui Ronan Keating a ridicat sala în picioare.

Ultima seară, cea de folclor, a adunat artiștii populari de marcă ai României. A fost seara muzicii lăutărești, cea de odinioară, cea de azi, plus reinterpretări etno și chiar mai îndrăznețe. A fost seara în care publicul a sărbătorit-o și ascultat-o pe Gabi Luncă, cu o carieră impresionantă de peste 50 de ani de muzică lăutărească, ultima reprezentantă a generației de aur. A fost seara în care TVR a surprins-o pe Iuliana Tudor la cei 20 de ani de carieră în televiziune. Loredana & Acurida au încins atmosfera cu o (re)interpretare a muzicii populare. Iar multașteptatul spectacol „Zbor de ciocârlie”, cu maestrul Gheorghe Zamfir și invitații acestuia Paula Seling, Laura Bretan, Rodica Anghelescu și Valentin Boghean, a încheiat glorios festivalul.

A fost o ediție reușită!

ADRIAN TATU

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: