Centrul istoric de vânzare

Din ce în ce mai multe pensiuni și hoteluri din zona turistică a Brașovului nu își așteaptă turiștii, ci CUMPĂRĂTORII.  Criza provocată de pandemie și-a pus amprenta și asupra celui mai important oraș turistic din România. Centrul istoric al Brașovului pare scos la vânzare.

Față de ofertele standard, cu vile și pensiuni de vânzare de la Bran, Moieciu, Fundata, Brașov, Poiana Brașov și Predeal, de această dată, pe platformele online se găsesc și multe anunțuri de vânzare cu unități de cazare chiar din zona 0 a orașului de la poalele Tâmpei.  Cea mai ieftină pensiune se vinde cu 160.000 de euro, în timp ce un hotel situat în Centrul Istoric se vinde cu aproape 3 milioane de euro.

Iată cum sună câteva anunțuri cu hoteluri/pensiuni de vânzare:

Hotel funcțional în Centrul Istoric – 2 950 000 €

O unitate hoteliera noua, ce a combinat cu succes arhitectura veche cu ultimele standarde tehnologice in materie de confort hotelier.
Aceasta proprietate de tip boutique, se bucura de o locatie privilegiata, la doar cativa metri de Biserica Neagra, Piata Sfatului si Strada Sforii.Toate camerele sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, pictat si au fost create special pentru clienti, astfel incat se poate resimti nostalgia trecutului.
Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, Smart TV, minibar, și baie.

Vanzare pensiune la cheie Centrul Vechi-160 000 €

Pensiune la cheie, cu profit anual de 12%, in circuit Booking si AirBNB de 5 ani. Proprietatea se afla pe str. Postavarului, intr-o curte comuna cu alte proprietati date in exploatare comerciala. Detine 5 camere si 4 bai, doua camere sunt complet independente, una poate fi folosita ca si apartamet pentru o familie mai numaroasa, sau cele doua camere ale apartamentului pot fi folosite separat, avand o a doua intrare in spatiu.Pensiunea se preda la cheie, cu tot ce este necesar inceperii activitatii de chiar a doua zi dupa achizitie.

Pensiune 3*** Ultracentral Brasov 1 150 000 €

Pensiunea se află în centrul istoric al orașului Brașov, pe str. Nicolae Balcescu, la doar 2 minute de mers pe jos de Biserica Neagră si in imediata vecinatate a principalelor obiective turistice, ofera 34 locuri de cazare in regim de 3 stele, avand un total de 13 camere cu bai proprii, impartite in camere single, camere duble standard, camere duble superioare, camere family si suite cu doua dormitoare, receptie, sala de mese si bucatarie, grup sanitar, salina, este de tip S+P+E, dispune de un teren total de 345 mp, o amprenta construita la sol de 275 mp si o suprafata desfasurata de 795 mp .

 

Spatiu ideal pensiune regim hotelier –1 009 000 €

Imobilul este situat in centrul istoric al Brasovului pretabil pentru pensiune, regim hotelier, clinica medicala, centru wellness sau sediu de firma.

Imobilul este renovat si decorat recent si este dispus dupa urmatoarea structura D+P+1E+M.

 

Pensiune 8 camere, Magazinul Star, Brasov –640 000 €

Afacere la cheie constand intr-o pensiune situata in zona Magazinului Star. Pensiunea este dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda.

Pensiune in functiune,20 camere pe str.Republicii,Brasov 800 000 €

De vanzare pensiune in functiune,situata pe str. Republicii in zona Centrului Istoric al Brasovului. Imobilul este dispus pe S+P+E1+M si are 20 camere,4 centrale termice,15 bai,beci de 150 mp.

Curtea libera este de 100 mp. Totul este modernizat la un standard ridicat inclusiv mobilat si utilat in totalitate.

Pensiune sub definitia elegantei 398 000 €

Proprietate situata in Centrul Istoric al Brasovului, compusa din doua case.  Cele doua case sunt renovate, iar atentia pentru finisajele si materialele folosite se poate usor remarca.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: