Centrul de vaccinare de la Policlinica Municipală Săcele va fi operațional peste două săptămâni

În urma unei discuții de la finalul săptămânii trecute între primarul municipiului, Virgil Popa și conducerea Prefecturii Brașov și a Direcției de Sănătate Publică Brașov, în jurul datei de 8 februarie, centrul de vaccinare din cadrul Policlinicii Municipale Săcele va fi operațional pe 2 fluxuri.
Principalul motiv pentru care centrele de vaccinare nu sunt încă operaționale îl reprezintă lipsa dozelor de vaccin. La centrul din incinta Policlinicii, de astăzi, 25 ianuarie, personalul medical este asigurat de Spitalul Municipal Săcele. Tot de astăzi, cadrelor medicale din Săcele li se vor administra și a doua doză de vaccin.
De asemenea, în aceste zile Primăria Municipiului Săcele, prin Direcția de Asistență Socială, se ocupă de identificarea persoanelor nedeplasabile și a asistenților personali care doresc să se vaccineze, iar Direcția de Sănătate Publică Brașov va asigura echipe mobile pentru a administra vaccinul acestor categorii de persoane.
În momentul în care dozele de vaccin vor fi repartizate către centrele din Săcele, săcelenii se vor putea programa pe platforma programare de vaccinare – covid.gov.ro, pentru a-și face vaccinul împotriva COVID-19 la Policlinica Municipală Săcele.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: