Cele mai bune comedii româneşti vin la Braşov! Selfie, Selfie69 şi Două Lozuri în rolurile principale!

În perioada 8-10 septembrie Braşovul va fi gazda unei gale dedicate filmului de comedie românesc. Piaţa Sfântul Ioan din Braşov se va transforma pentru 3 zile într-un cinematograf în aer liber. Peste 400 de scaune vor fi pregătite pentru iubitorii filmului de comedie şi un ecran uriaş va fi montat pentru a fi siguri că explozia de umor ce se anunţă va fi urmărită aşa cum se cuvine.

Organizatorii festivalului ZAZU COMEDIFEST împreună cu Primăria Municipiului Braşov, Agenţia Metropolitană Braşov şi Casa de Producţie ZAZU FILM intentionează prin acest line-up să depăsească audienţa de 1000 de spectatori în weekendul 8-10 septembrie. Această gală are ca scop promovarea filmului de comedie românesc şi pregătirea unui festival internaţional de comedie care urmează a fi organizat în anul 2018.

Începând cu ora 20.30, de vineri 8 septembrie până duminică 10 septembrie, ZAZUCOMEDIFEST aliniază la start cele mai bune filme de comedie din ultimii 20 ani.

Vineri, 8 septembrie, spectatorii pot viziona Filmul #Selfie. O comedie spumoasă care înfăţişează trei proaspăt absolvente de liceu care decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe. Comedia a înregistrat, în anul 2014, 102.000 admisii în cinematografe fiind cel mai mare succes de casă a unui film românesc.

A doua zi, sâmbătă 9 septembrie, vom afla continuarea poveştii de vineri seară, pentru că protagoniştii din Selfie îşi spun povestea din nou, dar de această dată doza de umor atinge cote alarmante. Selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea! Comedia a înregistrat, în anul 2016, 147.000 de admisii în cinema. 

Duminică 10 septembrie, la ZAZUCOMEDIFEST suntem câştigători la loterie. Împreună cu Dinel, Sile și Pompiliu, protagoniştii din comedia Doua Lozuri pornim în marea aventură a recuperării biletului pierdut. Comedia Două Lozuri a fost un alt mare succes cinematografic, înregistrând în 2016 un total de 138,000 admisii în cinematografe.             Pentru a urmări postările legate de festival urmăriţi paginile de facebook – https://www.facebook.com/SelfieYourMovie

https://www.facebook.com/agentiametropolitanabrasov/ ,

https://www.facebook.com/primariabrasov/

 

Programul Festivalului ZAZUCOMEDIFEST

VINERI, 8 SEPTEMBRIE20.30 : Proiecţie Film ”#Selfie”

SAMBĂTĂ, 9 SEPTEMBRIE 20.30 : Proiecţie Film “#Selfie69”

DUMINICA 10 SEPTEMBRIE 20.30 : Proiecţie Film “Doua Lozuri”

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: