Cel mai mare târg de locuri de muncă din Brașov

In perioada 27-28 Septembrie2019, intre orele 09:00-18:00,  la International Trade Center Brasov,  va avea loc editia a V a Celui mai mare targ de locuri de munca. Evenimentul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si celor care vor sa isi schimbe actualul loc de munca.

First Job School anunta desfasurarea CELUI MAI MARE TARG AL LOCURILOR DE MUNCA. Evenimentul, care va avea loc la ITC Brasov, va gazdui peste 70 angajatori din judetele Brasov si Mures, care pun la dispozitia participantilor peste 500 locuri de munca. Targul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, dar si angajatilor care doresc sa-si schimbe locul de munca. Ofertele de angajare acopera majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. Angajatorii cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1800 euro/luna, fara comision de recrutare, si pentru studenti/absolventi. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati.
Evenimentul se afla la cea de-a cincea editie, organizatorul reusind sa convoace de fiecare data cele mai mari companii angajatoare si sa intermedieze angajarea a peste 600 persoane.
First Job School are experienta de peste 10 ani in domeniul formarii profesionale a adultilor si in domeniul resurselor umane certificand peste 5000 persoane in diverse meserii si fiind lider de proiect in mai multe proiecte cu finantare europeana neramursabila. Are experienta in a organiza evenimente de amploare, ele organizand si alte targuri de locuri de munca, conferinte, seminarii si campanii, de interes national, in domeniul resurselor umane si al formarii profesionale.
Evenimentul isi propune sa atraga candidati atat din mediul urban si rural, interesati de gasirea/schimbarea locului de munca, in toate domeniile de activitate, vizand pozitii de Entry Level pana la Top Management.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: