Cei mai puternici atleți din lume vin la Brașov

Datorită faptului că Oktoberfest împlinește anul acesta 10 ani, organizatorii s-au gândit să mai creeze o atracție inedită și s-au hotărât să aducă la Brașov și în Țara Bârsei renumitul conscurs Strongman Champions League și datorită faptului că unul dintre concurenții Strongman pe plan mondial este brașoveanul Silviu Urdea.

“Strongman Champions League este cea mai mare ligă sportivă din lume, în acest domeniu iar în această etapă de la Brașov și Ghimbav vor veni cei mai puternici atleți din lume care în configurația aceasta nu au mai participat la niciun concurs. Mă bucur că la Brașov/Ghimbav se va susține o probă de premieră mondială care este un lucru exclusivist pentru România și va fi promovat în toată lumea. Cu echipa de sportivi aduc organizatorii olandezi și un tv crew care va face un film de promovare a locaților turistice din Brașov și Ghimbav. În acest an finala Champions League se va organiza in Mexic” A declarat pentru presă Strongmanul Brasovean Silviu Urdea

 

Dupa cele două zile de concurs, în data de 8 septembrie la ora 20 va fi premiat pe scena Oktoberfest Strongmanul de Romania.

“Ma bucur că am reușit să duc la Brașov acest eveniment de talie mondială și astfel să repun Brașovul pe harta evenimentelor sportive internaționale, mai ales că unul din atleți este brașovean. Acești Titani vor deveni ambasadorii Brașovului, a Ghimbavului si a Țării Bârsei și personal le doresc la toți succes chiar daca în piept îmi bate inima pentru titanul brașovean.” A declarat Cristian Macedonschi, organizatorul Oktoberfest Brașov.

Vă așteptăm dragi iubitori ai acestor evenimente sportive să participați cu toții la toate probele și la final, în data de 8 septembrie să îi sărbătorim pe toți sportivii veniți la Brașov și aveți ocazia să vă faceți niște selfie-uri inedite cu concurenții noștri!

 

 1. Sean O’Hagan                               Ireland
 2. Dennis Kohlruss                           Germany
 3. Alex Moonen Strongman             Holland
 4. Will Baggott                                 England
 5. Aivars Šmaukstelis                       Latvia
 6. Travis Ortmayer                             USA
 7. Niko Vesterinen                           Finland
 8. Krzysztof Radzikowski                 Poland
 9. Ryan Jesus England                   UK
 10. Kelvin Bigboss Strongman           Holland
 11. Karácsondi Erik                            Hungary
 12. Silviu Urdea Strongman               Romania
 13. Vladimir Comoresc                       Romania
 14. Sucman Rodion                            Romania

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: