Ceaușescu a fost mic copil… Cum se laudă Scripcaru singur pe pagina Primăriei Brașov

Se mai laudă primarii din țară, dar să o faci chiar pe site-ul instituției care îți umflă lunar buzunarele cu sume uriașe…mai rar vezi așa ceva. Dacă la rubrica BIOGRAFIE, în general fiecare persoană trece în revistă ce a făcut de-a lungul timpului, la Brașov, primarul George Scripcaru e văzut ca un Mesia de către angajații săi care s-au apucat de scris ”ode” la adresa conducătorului. Nici Ceaușescu nu avea parte de atâtea laude așa cum se găsesc pe site-ul primăriei. ”Și-a creat o echipă formată din profesioniști, a condus și implementat proiecte de mare anvergură” așa încep băieții ”periatul” primarului care are așa mulți specialiști încât au reabilitat doar o clădire din centrul istoric, au adus orașul pe locul 3 la poluare, nu există transport electric (alte orașe din țară au), nu spital nou, nu aeroport, nu stadion, nu colectare selectivă, nu locuri de parcare, nu evenimente culturale. S-a aflat din presă că în Șchei sunt tăiate dealurile cu buldozerele, tot din cauza specialiștilor…Cei care au realizat rubrica BIOGRAFIE au continuat cu ”Un primar cu viziune, a realizat toate proiectele cu asumare, responsabilitate și respect pentru oameni”, scriu ”băieții”. Care viziune? Când vezi cum se dezvoltă alte orașe din țară, cum se implementează proiecte, iar la Brașov din promisiunile din campania electorala din 2016 nu s-a realizat mai nimic în cei 3 ani…cum poți vorbi de viziune. Când stai mai mult pe la Parchet pentru suspiciunile de corupție decât prin primărie, cum poți vorbi de viziune?

Trecem mai departe și ajungem la ”Primarul Brașovului continuă dezvoltarea unor modele inteligente de gestionare a orașului. Managementul modern al serviciilor de utilitate publică s-a concretizat prin implementarea de proiecte de modernizare la nivel de transport public local, management trafic, iluminat public inteligent, siguranță publică”. Probabil este vorba despre panourile care ar trebui să afișeze programul autobuzelor, dar care dă ”rateuri”, de aglomerația din trafic…rezolvată pe hârtie, de iluminatul public inteligent care este aproape la fel ca cel vechi…

”De asemenea a inițiat și dezvoltă continuu relații internaționale cu alte municipalități similare din Uniunea Europeană, programe de cooperare teritorială și schimburi culturale interne și internaționale”, scrie pe site-ul primăriei… Precizăm că primarul nu cunoaște limbi străine…iar de dezvoltarea relațiilor internaționale sau ocupat alții…numai că rezultate nu prea sunt.

”In calitate de Primar al Brașovului, din anul 2004 și până in prezent a început un proces de transformare a primăriei într-o instituție modernă, utilizând soluții inteligente care să sprijine toate procesele decizionale si administrative ale instituției. Și-a creat o echipă formată din profesioniști, a condus și implementat proiecte de mare anvergură privind modernizarea infrastructurii municipiului, modernizarea serviciilor de utilitate publică și îmbunătățirea tuturor serviciilor oferite către cetățeni, inclusiv cele electronice de tip e-Administrație. Un primar cu viziune, a realizat toate proiectele cu asumare, responsabilitate și respect pentru oameni.

In toți acești ani a adus Brașovul pe harta orașelor inteligente, punând un mare accent pe dezvoltarea strategiei Smart City, în strânsă corelare cu Strategia Integrată de dezvoltare urbană, cu Planul de mobilitate urbană si alte strategii de dezvoltare si planificare urbană pe termen mediu si lung. Brașovul este pionier în multe implementări de proiecte, în abordări si strategii. Toate acestea sunt adoptate în contextul unui ecosistem, al unui parteneriat ce cuprinde cetățeni, mediul de afaceri, organizații, autorități publice, împărtășesc o viziune comună, pornind de la nevoile comunității. Primarul Brașovului continuă dezvoltarea unor modele inteligente de gestionare a orașului. Managementul modern al serviciilor de utilitate publică s-a concretizat prin implementarea de proiecte de modernizare la nivel de transport public local, management trafic, iluminat public inteligent, siguranță publică, gestiunea teritoriului.

Primarul și-a creat o strategie de guvernare inteligentă vizând astfel viitorul serviciilor publice concretizându-se în eficiență ridicată prin utilizarea de concepte si tehnologii pentru eficientizarea proceselor decizionale și administrative.

De asemenea a inițiat și dezvoltă continuu relații internaționale cu alte municipalități similare din Uniunea Europeană, programe de cooperare teritorială și schimburi culturale interne și internaționale.

Majoritatea proiectelor finanțate atât din fonduri locale cât și din fonduri europene, au fost apreciate și premiate la diverse concursuri si conferințe naționale si internaționale, fapt ce a confirmat că acestea sunt proiecte moderne, mature tehnologic, integrate, corelate, sustenabile și inovative”, curg laudele la adresa primarului George Scripcaru.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: