Cea mai înaltă clădire din Brașov. Turnurile vor avea o componentă comercială (FOTO)

Proiectul URBAN PLAZA din Brașov duce dezvoltarea imobiliară la un alt nivel. Pe lângă blocurile deja începute pe locul fostei platforme industriale Prefa, dezvoltatorul imobiliar de la Urban Invest va construi cea mai înaltă clădire din Brașov, una cu 20 de etaje. Este singurul PUZ din oraș aprobat unde va exista un astfel de imobil, cu o astfel de înălțime. Clădirea va fi secondată de alte două clădiri mai mici.

Turnurile vor beneficia de o componentă comercială axată pe servicii pentru tot ceea ce ai avea nevoie în cartier. Va fi locația în care îți vei dori să ieși să îți faci cumpărăturile, să îți întâlnești prietenii, să faci sport. Vom avea un magazin Mega Image, o sală de fitness de 3000mp cu piscină semiolimpică, două cafenele, o zonă food hall de 3000mp, zonă de divertisment pentru copii și pentru adulți, săli de conferințe, farmacie, librărie, coafor, stație de spălat și de călcat, bancă, wine shop, practic orice ai avea nevoie pentru o viață comodă”, a declarat Ionuț Angheluș, administratorul Urban Invest, cel care a schimbat concepția de dezvoltare imobiliară.

Reamintim că dezolvatorul imobiliar va amenaja un parc pe o suprafață de 6000 de mp de teren, după care îl va dona Primăriei Brașov. Nu este singura noutate. Urban Invest va pune la dispoziția Primăriei Brașov și un teren pentru a fi construită o grădiniță.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: