Ce spunea Dan Barna în primăvară despre Florin Cîțu: ”Am văzut azi la PNL lideri mici. Premierul desemnat a plecat acasă cu coada între picioare”

Oameni noi, dar cu apucături vechi. Nicio diferență între liderii USR și cei PSD sau PNL. Toți sunt la fel după ce se văd cu ”sacii în căruță”.

 

Preşedintele USR, Dan Barna a avut o reacţie destul de acidă la adresa PNL, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat.

Am văzut azi la PNL lideri mici, meschini. România aștepta azi un guvern care să se poată ocupa de felul în care ne apărăm bunicii, copiii, părinții. Am avut în schimb o bătaie de joc la adresa românilor. Premierul desemnat a plecat acasă cu coada între picioare, e rușinos pentru statul român. Gândiți-vă ce ridicole vor fi mesajele lor acum. Nu părem acum o clasă politică schizofrenică, care nu înțelege nevoile cetățenilor? Ba da. Jocul anticipatelor era o miză legitimă acum 3 luni. Astăzi, întreaga societate este disperată de criza coronavirusului. Parlamentul, președintele Iohannis și PNL au arătat că preocuparea lor e acest joc politic meschin, e rușinos. E rușinos și ne lasă un gust amar despre cât de solidari suntem în vremuri de criză. Decizia s-a întors iar la președinte. Sperăm că de data aceasta va fi propusă o variantă adevărată și nu la mișto, cum a fost Cîțu. Noi am avut azi șansa să oprim criza politică. PNL a decis să prelungească criza politică. Suntem din nou pe burtierele Europei. Așteptăm o explicație despre acest circ. Un guvern de alianță națională cu PSD nu va fi niciodată pe masa USR-PLUS”, a declarat în primăvară Dan Barna.

La câteva luni de la această declarație, Dan Barna a uitat total despre întâmplarea din primăvară când Florin Cîțu a lăsat baltă România. Acum, când a fost invitat la masa cu ”bucate” și i s-a oferit funcții importante în ministere, liderul USR a șters tot cu buretele și merge din nou pe mâna lui Florin Cîțu. În aceste condiții, cum să mai aibă încredere românii în astfel de politicieni, care în opoziție sunt zmei, dar când ajung la putere, devin mielușei. Atunci, care este diferența între USR, PNL, PSD, PMP sau UDM?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: