Ce spune viceprimarul Rusu despre FC Brașov

Viceprimarul Sebastian Rusu a avut joi o intervenție în cadrul Consiliului Local unde a venit cu clarificări privind informațiile apărute în spațiul public cu privire la FC. Brașov.

”Dragi colegi consilieri!

Vreau să fac unele precizări în legătură cu anumite informații care au apărut în spațiul public legate de FC Brașov – echipa de fotbal a orașului Brașov. Unele dintre aceste informații mi-au fost atribuite direct – de multe dintre acestea nu mă dezic și mi le asum. Dar au existat anumite informații care fie au fost interpretate greșit, fie au fost scoase din context și au fost prezentate în mod diferit față de cum le-am transmis.

Așadar:

1. Marca FC Brașov aparține comunității Brașovului și va fi cesionată unei structuri juridice noi.

Din punct de vedere juridic, FC Brașov va fi un proiect înființat de la zero în mod transparent, pe criterii clare și corecte. Este un proiect în care sunt așteptați să se implice și să se asocieze cu Municipalitatea toți cei care vor dori.

Marca FC Brașov nu va fi atribuită unei alte persoane juridice care deja există și funcționează, deci nici vorbă să fie cedată clubului Corona. Niciodată nu a fost luată în calcul această variantă!

2. Revin la FC Brașov. De ce îl numim proiectul FC Brașov? Pentru că vrem ca în jurul numelui de FC Brașov să aducem întreaga comunitate brașoveană. Și aici mă refer la:

– Municipalitate;
– cluburile de fotbal din municipiul Brașov;
– școlile private de fotbal;
– suporteri și foștii fotbaliști;
– firmele, mediul de afaceri și organizațiile de business din Brașov;
– cetățenii Brașovului, iubitorii de sport din Brașov și brașovenii de pretutindeni.

3. Până la vară, când juriștii ne vor comunica evoluția lucrurilor în proiectul FC Brașov, tuturor echipelor din Brașov care evoluează în Liga a 3-a le urez mult succes și le îndemn la fair-play!”, a spus Sebastian Rusu.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: