Ce spune un doctor despre măștile aduse din Turcia și China? Românii stau cu stocurile nevândute

Un medic român vorbește în premieră despre antreprenorii care s-au apucat de făcut măști și echipamente de protecție și stau cu stocurile nevândute pentru că România achiziționează din Turcia sau China. Acestea sunt la o calitate net inferioară față de cele românești.

”Cum se numește gestul premierului Ludovic Orban de a recomanda românilor aflați în prag de șomaj/faliment, la începutul pandemiei, să se reorienteze profesional și să se apuce de făcut măști și echipamente de protecție, iar apoi, guvernul pe care îl conduce să-i ignore pe antreprenorii reorientați, și să cumpere, în continuare, măști de peste graniță?!
Nu se numește bătaie de joc?

Ai noștri stau cu stocurile nevândute, iar cele aduse din Turcia sau China sunt de o calitate execrabilă!
Mie mi-e jenă să le ofer cetățenilor.
Ți-e greu să le porți chiar și măcar de formă, de protecție nici nu se mai pune problema…Multe dintre ele sunt subțiri, de genul “foiță de țigară”, iar altele sunt măști de unică “atingere”, elasticul de rupe imediat ce ai încercat să le folosești. Așa că am renunțat la chinezării și turcisme.

Eu mă aprovizionez de la un producător român, MADE IN ROMANIA! Net superioare celor achiziționate de guvern și net superioare măștilor cărora li s-a „permis” să împânzească piața! Știți care este reacția cetățenilor pe stradă de îndată ce le văd?
“Uau! Sunt din acelea de calitate!”
Plus că sunt reutilizabile de pâna la 5 ori, putând fi igienizate prin spălare, uscare, dezinfectare cu produsele uzuale!
Și da, au TREI STRATURI! Și au și inserția metalică atât de necesară.

Sper să ajung cu cele 10.000 de pachete pregătite la cât mai mulți dintre dumneavoastră! O să vedeți, astfel, cum mâna noastră de lucru, românească, e peste reclama pe care și-o fac străinii”, a scris pe contul său de facebook medicul Adina Alberts.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: