Ce spune ministrul Economiei despre prețul măștilor? ”Mă voi bate ca acest preț să fie în jurul valorii de 2 lei”

Vom fi obligați să purtăm măști din 15 mai, dar le vom și găsi la un preț rezonabil? Își va putea permite orice român să le procure?

Într-o declarație la Digi24, Virgil Popescu, ministrul Economiei, ne asigură că prețul unei măști va fi de aproximativ 2 lei.

“Principala preocupare a Ministerului Economiei este ca in data de 15 mai, odata cu ridicarea starii de urgenta si cu impunerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile inchise, in Romania sa se gaseasca aceste masti de protectie in retelele de retail, in farmacii, acolo unde oamenii pot sa le cumpere foarte usor.

Mai mult decat atat, sa aiba un pret rezonabil. Ma voi tine si ma voi bate ca acest pret sa fie in jurul valorii de 2 lei, ca va fi 2,20, ca va fi 2,30 sau 2,50… sa fie cu 2 in fata.

Nu mai vreau ca romanii sa-si cumpere masti cu 4, cu 5, cu 6 lei, cum se mai gasesc in acest moment in anumite locatii. Asta a fost una dintre problemele importante care s-a discutat la Cotroceni. Ii asigur pe romani ca Ministerul Economiei va reusi sa-si atinga acest obiectiv”, a declarat Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: