Ce spune Miklos Gantz despre scorul obținut de ALDE la alegerile europarlamentare?

În calitade șef de campanie electorală a Alianței Liberalilor și Democraților pentru municipiul Brașov, doresc să aduc mulțumiri colegilor și simpatizanților, pentru efort și implicare, în ciuda faptului că ALDE nu a obținut pragul electoral la scrutinul pentru alegerea reprezentanților României în Parlamentul European și nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul.

Cu toate acestea, cele peste zece mii de voturi obținute în județul Brașov ne obligă să ne ridicăm și să reluăm lupta, cu optimism și încredere.

Am pierdut o bătălie, dar nu abandonăm obiectivele pe care le-am fixat și crezul de a promova proiecte îndrăznețe pentru comunitatea Brașovului, pentru oamenii care trăiesc, muncesc și își cresc copiii aici.

Viața politică înseamnă competiție și e marcată uneori de frământări, contoverse și bătălii. Zilele trecute, am pierdut o bătălie.

E demn să recunoaștem că rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European a fost sub așteptări, la Brașov. Dar avem puterea de a ne ridica, de a reporni motoarele și de a continua să luptăm. Pentru Brașov și pentru oamenii acestor locuri.

Personal, am venit abia în urmă cu câteva săptămâni, alături de senatorul Daniel Zamfir, pentru a pune umărul la reconstrucția partidului. Și nu vom ceda doar pentru că am pierdut o bătălie de etapă. Viața înseamnă mai mult. Iar greutățile trebuie să ne întărească. Oamenii puternici, nu renunță la greu. Se ridică și luptă.

Așa încât, alături de o echipă bună, pornim din nou la treabă.

În numele ALDE Brașov, mulțumesc tuturor,

Miklos Gantz, vicepreședinte ALDE Brașov.EE

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: