Ce spune conducerea Spitalului Județean de Urgență Brașov despre mizeria din instituție

După ce pe rețelele de socializare a circulat un filmuleț în care se prezintă realitatea din Spitalul Județean de Urgență Brașov, purtătorul de cuvânt al instituției vine cu lămuriri.

”Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov se află în procesul de reabilitare și reamenajare din august 2017, cu o dinamică permanentă a refacerii circuitelor funcționale. În acest context:

Vestiarele au suferit mai multe relocări. În imaginile prezentate nu apar vestiarele medicilor, ci câteva dulapuri ale personalului auxiliar, care nu au putut fi mutate în altă parte datorită lucrărilor de amenajare. Această locație este temporară.

În imediata vecinătate a actualelor vestiare se desfășoară lucrări de execuție , izolate prin pereți de rigips, care permit totuși trecerea prafului dintr-o zonă în alta. Situația lucrărilor în desfășurare a fost prezentată azi și în mass media locală.

În toate demisolurile se desfășoară astfel de lucrări de reabilitare.

Baia la care se face referire nu aparține sectorului medical. , ea face parte din holul spitalului , spațiu public cu flux mare de persoane. Inclusiv acest spațiu face parte din graficul de reabilitare a spitalului.

În urma anchetei DSP desfășurate azi, 9 decembrie 2019, persoanele responsabile au fost amendate”, se arată în comunicatul de presă al Spitalului Clinic Județean Brașov.

În regulă, medicii nu au vestiarele acolo, dar restul personalului medical nu umblă prin spital? Chiar purtătorul de cuvânt al instituției, Marius Leonte a declarat în urmă cu 2 zile că ”sunt dulapuri pentru brancardieri, infirmieră și câteva asistente”. Acești oameni circulă prin saloane, se duc printre bolnavi, asta nu se pune?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: