Ce spune Adrian Veștea despre poza în care apare alături de un interlop

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea a transmis un drept la replică referitor la poza în care apare alături de un interlop din Brașov. Acesta susține ca fotografia a fost realizată în data de 12 mai 2019, la un eveniment public – „Blumenfest”, o serbare câmpenească desfăşurată în comuna Bod. Evenimentul a fost organizat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Deși susține că nu îl cunoaște pe tânărul din poză, președintele PNL Brașov recunoaște că este o ” poză de grup în care apar mai mulţi cetăţeni şi colegi de partid”… Totuși, Adrian Veștea, nu face însă nicio precizare referitor la prezența unui lider interlop la ziua sa de naștere, informații care au apărut în presa locală. De asemenea, nu este precizat nimic nici de prietenia dintre colegii săi de partid și interlopi având în vedere că este președintele Organizației Județene a PNL Brașov.

”Referitor la articolul „Interlopii din Brașov, în poză cu liberalul Adrian Veștea (FOTO)”,publicat astăzi, pe site-ul dvs., doresc să fac următoarele precizări:

  • Fotografia a fost realizată în data de 12 mai 2019, la un eveniment public – „Blumenfest”, o serbare câmpenească desfăşurată în comuna Bod. Evenimentul a fost organizat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Tot în aceeaşi zi am fost prezent la mai multe întâlniri cu cetăţenii, nu doar la Bod, ci şi la Zărneşti şi Şercaia (Sărbătoarea Narciselor). Pe pagina mea de Facebook se pot vedea şi alte fotografii de la aceste evenimente.
  • Nu îl cunosc pe domnul la care se face referire, iar poza respectivă este o poză de grup în care apar mai mulţi cetăţeni şi colegi de partid.
  • Având în vedere că particip la foarte multe evenimente publice, la care sunt prezenţi numeroşi cetăţeni, nu pot avea un control strict asupra persoanelor care doresc să se fotografieze cu mine şi nici asupra pozelor în care apar eu.
  • Am participat şi particip la foarte multe evenimente publice şi întâlniri cu cetăţenii, la care accesul acestora este neîngrădit. Urmare a celor prezentate mai sus, consider că orice asociere a imaginii mele cu aceşti domni este forţată şi tendenţioasă” susține Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: