Ce spun românii despre vizita premierului Orban la Brașov. Vezi comentariile!

Premierul Ludovic Orban a vizitat vineri șantierul de la Aeroportul Ghimbav, dar și pe cel de la tronsonul de autostradă Râșnov-Cristian. Guvernul României a transmis vizita în direct pe pagina de facebook a instituției. Imediat au început să curgă și comentariile românilor care s-au săturat de minciuni și promisiuni. Vezi câteva din comentariile postate!

” Daaa, altă gargară acum în prag de alegeri 😂 , au început promisiunile de campanie electorală, foarte mulți km de autostrada pe hârtie și aeroportul început de câteva secole 😂😂😂” , spune un internaut. 

”La cata industrie vanduta am avut nu aveam voie să ne mai împrumutat de atatea miliarde.Ce industrie era la Brașov cu ce s-a ales.Rusine politicienilor”, spune altul…

”proiecte ati tot facut 30 ani, SF-uri, revizuiri SF…..inca un an dupa contestatii inseamna enorm….adica Sf. Asteapta in unele zone…totusi bafta, si gasiti oameni la munca pe care sa-i si platiti” mai comentează cineva.

Mai multe pe postarea de pe pagina guvernului  

 

 

One thought on “Ce spun românii despre vizita premierului Orban la Brașov. Vezi comentariile!

  • 21 iunie 2020 la 18:13
    Permalink

    A venit Orban la Brașov, acasă la el, mândru nostru brașovean, ca să se pupe,n cur reciproc cu Veștea și Scripcaru, e începută campania electorală. Minciuni si interese, Rușine!
    PSD a vândut si a furat, a stricat legile, ăsta e adevărul, dar voi, PNL ce mama supărării ați făcut măi, oameni de nimica?? ce ? promisiuni si lingușeli.Toți sunteți la fel, schimaba-ți complet oamenii politici, la sânge, altfel, tot așa rămânem, iar conturile lor vor crește mereu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: