Ce face un consilier local USR în timpul ședințelor Consiliului Local Brașov. Stă…pe telefon(VIDEO)

Oamenii ”noi” care au intrat în Consiliul Local Brașov dau dovadă de dezinteres total față de ședințele ordinare, acolo unde ar trebui să fie ochi și urechi la ce spun colegii lor sau reprezentanții administrației locale. Vorbim despre consilieri care ar trebui ca, măcar din respect față de brașoveni, să fie atenți la ce se discută, mai ales că pentru acest lucru au fost trimiși acolo, nicidecum să piardă timpul pe telefonul mobil. Este și cazul consilierului  USR, Victor Ilie, brașoveanul care vrea să ne reprezinte și în Parlamentul României. Să sperăm că nu va avea aceleași preocupări și acolo…Totuși, ca să stai minute în șir doar pe telefon, spune multe despre consilierii care vor să ”schimbe” modul de lucru în ședințele Consiliului Local. Da, vorbim de personaje care în trecut se declarau nemulțumite de activitatea aleșilor locali. Ce fac ei acum?

Dar ce spune colegul său din USR, Alexandru Roșu: ”Alegătorii ne-au trimis aici să ne sacrificăm timpul în așa fel încât să cercetăm toate documentele la momentul la care sunt puse la dispoziție, și să luăm hotărârile necesare pentru bunul mers al Municipiului”. 

Sperăm că useristul Roșu va discuta și cu aleșii din partidul său să le spună ce au de făcut la Consiliul Local, unde trebuie să fii atent, nu să stai pe telefon…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: