Ce credeți? ”Tehnologia 5G nu este periculoasă pentru oameni”, susține președintele ANCOM

Tehnologia 5G este sau nu periculoasă pentru oameni?  Subiectul a creat nenumeroase dispute pe tot globul.  Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, susține că tehnologia 5G nu este periculoasă pentru oameni, și nu exclude ca aceste mesaje care îi sperie pe cetățeni să facă parte din campaniile de manipulare și dezinformare ale Rusiei.

„De fiecare dată când omenirea a făcut un salt tehnologic au existat și asemenea luări de poziție. În momentul în care a s-a trecut la locomotivele cu abur, vă vor să verificați presa de atunci, așa cum era ea, și o să vedeți păreri ale multora, specialiști din acea perioadă, la 1800, care spuneau că dacă trenul merge cu mai mult de 40 de kilometri la oră se lichefiază organele. Am dat acest exemplu tocmai ca să explic mai bine frica de 5g, de tehnologie”, a explicat președintele ANCOM la Digi24.

Grindeanu elimină orice posibilă teorie a conspirației.

”Eu i-aș asigura pe toți cei care se gândesc la teorii ale conspirații că lucrurile nu stau așa. Ba chiar mai mult, noi, în urmă cu 8 luni, am lansat un site care e www.monitor-emf.ro, în care poți vedea în timp real toate radiațiile, nivelul lor în diverse locații, 24 de ore din 24. N-a existat nicio perioadă, măcar o singură dată să se depășească măcar un sfert din limita admisă” a spus Grindeanu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: