Ce branduri va găzdui Centrul Comercial AFI Palace Brașov

Saptamana a inceput cum nu se poate mai bine pentru cei de la AFI Europe care au primit aprobare pentru a construi un mall în Brasov, alaturi de o cladire de birouri. In anunutul publicat pe site-ul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului se vorbeste despre “decizia de aprobare de dezvoltare pentru SC AFI Palace Braşov SRL – construire centru comercial shopping mall si cladire inalta pentru birouri (cadirea 1), judeţul Braşov, municipiul Brasov, Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 78”.

Ansamblul va cuprinde centrul comercial AFI Palace Brasov si proiectul de birouri clasa A AFI Park Brasov, care va fi livrat in doua etape (in prima faza 15000mp si in a doua faza 10000mp). Cladirea de birouri va gazdui banci si firme IT.

Mall-ul va avea o intrare principal din bulevardul 15 Noiembrie si o intrare secundara, din strada Nicolae Titulescu, in dreptul hypermarket-ului gazduit de ansamblu.  Cele doua intrari vor comunica prin doua coriodoare.  La parterul mall-ului se va afla hypermarket-ul Carrefour (6500 mp) si magazine de imbracaminte. Primul etaj va gazdui magazine retail, restaurante, zona fast food, dar si o spectaculoasa terasa cu vedere spre muntii Carpati.  La etajul al treilea, brasovenii, dar si turistii vor putea merge la Cinema, dar si la o sala de gimnastica.

Dintre marile firme de unde isi vor putea face brasovenii cumparaturile amintim Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy, Hervis, Intersport, Lego,Smyk, Gloria Jeans. Conform site-ului official AFI Europe, zona de electronice va fi reprezentata de catre Flanco si Altex.  In ceea ce priveste partea de fast-food, se va putea manca sau consuma o cafea la Mac, KFC, Starbucks, Pizza Hut.

2 comentarii la „Ce branduri va găzdui Centrul Comercial AFI Palace Brașov

 • 30 iunie 2018 la 19:35
  Permalink

  Ce vom manca la Mac… Rujuri? :))

  Răspunde
  • 9 septembrie 2019 la 17:15
   Permalink

   Căcat parfumat, specific brandului şi consumatorilor spălaţi pe creier.

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: