Ce au făcut angajații lui Coliban în birourile primăriei în primele zile? POZE! O useristă și-a tras și cont de instagram să-și anunțe venirea ”Nico_în_Primăria_Bv”

Mandatul primarului Allen Coliban a inceput bine: consilierii aduși de el la Primăria Brașov se pozeaza prin birouri și postează apoi pe instagram sau facebook. O userista proaspăt instalată la Primăria Brașov si-a tras cont pe instagram: “Nico_in_Primaria_Bv”
Nici nu au ajuns bine în Primăria Brașov că o useristă apropiată de primarul Coliban și-a tras cont de instagram prin care își anunță intrarea în instituție. ”Nico_in_Primaria_Bv” este noul cont al tinerei. Bineînțeles, nu lipsesc pozele cu Flavia sau Coliban, dar nici pozele de la “biroul” din Primaria Brasov. Cu alte cuvinte, brașovenii plătesc consilierii din cabinetul primarului pentru ca aceștia să facă câte un “selfie” din birou. Dacă încă nu a aflat, “Nico” ar trebui sa stie ca tocmai asta nu au mai vrut brasovenii, poze! Oamenii vor ca persoanele din instituțiile publice să muncească acolo pentru ei, nicidecum să își facă selfie.La prima vedere, nicio diferență între Coliban și Scripcaru, cu mențiunea că angajații lui Scripcaru nu se lăudau cu noul job pe instagram. Plus ca in interior, acesti angajati ar trebui sa poarte si masca…

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: