Catch a Smile Day – Asociația Beard Brothers Brașov aduce zâmbete brașovenilor pe 7 august

Pe data de 7 august, începând cu ora 17:00, în zona Centrului Vechi al Brașovului, voluntarii asociației Beard Brothers Brașov vor împărții zâmbete trecătorilor pe care îi întâlnesc, în cadrul evenimentului numit Catch a Smile Day.

Evenimentul se află la cea de a 5-a ediție și este o inițiativă a Beard Brothers Cluj. Scopul este de a-i provoca pe oameni să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria în lucrurile simple, să facă gesturi frumoase pentru ceilalți, oricât de mici și să își găsească veselia în zâmbetele celor din jur.

Acest concept a trecut cu ușurință granițele Clujului dar și ale României, fiind preluat de mai multe orașe la nivel național și internațional, demonstrând o dorință comună a oamenilor implicați de a face bine.

Prin gesturi simple, cum ar fi să oferim o floare, un balon, ceva dulce, ne propunem să prindem cât mai multe zâmbete și să aducem un moment de bucurie, într-o zi normală de marți, celor din jur.

Am apelat la oameni care au acceptat cu drag să fie ambasadori de zâmbete și să ne ajute să răspândim vestea, precum: Alexandra Ungureanu, Cosmin Tudoran, Ada Galeș, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Micutzu,  Dana Lupșa, Alina Ariton, Antoneta Galeș, Berti Barbera, Gunnar Garfors, Bianca Bucă, Nicoleta Trifu, Adina Săniuță, Adrian Nicolae, Timea Kovacs, Vlog Bandit, Kontraband, Trupa 6, Bianca Malița, GFP Rugby Cluj București, Nicoleta Costache, Vlad Ronea, Gabriela Crăciun, Ana-Maria Tudorache, Andreea Cristina Chiș, Geanina Aftaragaci, Loredana Maria Plumb, Iulia Ivanov, Mihaela Mathe, Ana Werczberger, Alina Hlipcă, Anastasia Jitariu, Bogdan Călancea și mulți alții.

Ne bucurăm și de parteneri care ne ajută cu produse prin intermediul cărora vom reuși să descrețim frunți și să aducem zâmbete pe fețele brașovenilor pe care îi vom întâlni.

Vă așteptăm cu drag să aducem zâmbete împreună!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: