Cât de bogat este primarul George Scripcaru? Vezi declarația de avere!

Ce avere are primarul Brașovului, George Scripcaru

Primarul George Scripcaru deține împreună cu soția Angelica o casă în Brașov în suprafață de 350 mp. Șeful administrației locale are și o datorie de 355.000 de lei la banca Carpatica, fiind un credit ipotecar. Nu figurează cu terenuri, dar nici cu autoturisme. În schimb a avut în 2019 un venit de 157.704 lei, undeva la 13.142 lei pe lună, aproximativ 2700 de euro. La această sumă se mai adaugă salariul soției de 24.073 lei.

Vezi declarația de avere! 

 

2 comentarii la „Cât de bogat este primarul George Scripcaru? Vezi declarația de avere!

 • 28 iunie 2020 la 15:54
  Permalink

  Și căsoiul ăla valorează cât a câștigat el , Scripcaru, cinstit??
  Măi oameni buni, acești politiceni corupți până în măduva oaselor, au metodele lor „legale” de a fura. Ei sunt susținuți politic, dar nici justiția nu e străină de acele afaceri necurate si judecată imparțială.
  Au ascunși bani în conturi străine, la saltea,dar pe unde știe el cel mai bine. Si mai e ceva, atâtea milioane de euro a furat sau lei, încă înainte de sprijinul altui mafiot, Băse, că nici el/ ei nu mai știu câți sunt.
  Va avea grijă de ei si familia lor bunul Dumnezeu, praful să se aleagă de tot ce a furat și să de înapoi. Si ne mai mirăm de situația si lipsurile din spitale, păi acolo sunt banii noștri furați de o mână de politiceni, de fapt o caracatiță, ei având slugoi si angajați, portejați peste tot. Chiar si în mediul privat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: