Casa Racoviță dă startul serilor cu muzică live și mâncare bună (P)

De cate ori vrem sa alegem restaurantul in care sa iesim cu cei dragi sunt cateva elemente principale pe care le luam in considerare de la calitatea preparatelor, specificul culinar, la locatie, program artistic, dar si calitatea serviciilor oferite.

Daca va doriti sa petreceti cateva ore de relaxare alaturi de prieteni intr-o atmosfera intima, departe de forfota orasului, savurand mancaruri atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala, cu muzica live pe fundal, restaurantul Casa Racovita este cea mai buna optiune. Confortul, eleganța și calitatea serviciilor oferite fac din Casa Racovita locul ideal pentru organizarea de petreceri, mese festive și alte evenimente.  Capacitatea restaurantului este de 80 de persoane (o sala la parter si una la etaj).  De asemenea, de luni pana vineri, intre orele 12 si 15, puteti servi si meniul zilei la doar 15.90 lei.

Sunteti la birou si nu puteti pleca la masa?  Casa Racovita va pune la dispozitie si serviciul de delivery (serviciul de livrare la domiciliu), dar si foarte multe promotii.

Vineri, 9 noiembrie, Casa Racovita da startul serilor cu muzica live.  Astfel, in aceasta vineri, sambata si duminica, atmosfera va fi intretinuta de George Calin (Geo) si Luminita Alexandru.  Cei doi au cantat foarte multi ani in strainatate.  Un adevarat maestru al naiului, acordeonului, dar si un veritabil compozitor, Geo a cantat alaturi de Mihai Margineanu Band, dar este cunoscut publicului si datorita participarii la X Factor.

Vreti sa petreceti ALTFEL timpul liber intr-un restaurant ALTFEL?  Daca doriti sa imbinati o iesire la restaurant cu un program artistic care sa va destinda, va asteptam la Casa Racovita, pe strada Emil Racoviță 41.  Puteti face rezervari la numarul de telefon 0738312131.  Va asteptam cu surprize din partea casei!

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: