Carnagiu la ieșirea din Veneția de Jos! 2 morți și 8 victime (FOTO)

Update: 8 victime în total. Două persoane decedate (femeie 70 de ani, barbat 20 de ani). 4 adulți conștienti si cooperanți (3 bărbați și o femeie), copil 7 ani constient si cooperant, copil 3 ani în comă.

stirea initială.

Accident grav la ieșirea din Veneția de Jos!  ”Intervenim la un accident rutier produs pe DN 1S, la ieșire din Veneția de Jos spre Părău, între un autoturism și un microbuz. Din primele informații sunt 6 victime, una încarcerată, două in stop cardio-respirator. Acționăm cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD și două echipaje SAJ”, a spus Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov. Din păcate, potrivit polițiștilor, 2 dintre victime au decedat.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, pentru 2 dintre acestea cadrele medicale declarând decesul.
Celelalte victime primesc îngrijiri medicale la fața locului.La testarea unuia dintre conducătorii auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a spus Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: