Care sunt trendurile acestei ierni, in materie de destinatii de vacanta?

De la an la an, se observa un interes crescut al romanilor pentru a-si petrece sarbatorile de iarna in locuri exotice.  Craciunul sau Revelionul la munte, cu zapada, par a pierde tren fata de vacantele petrecute in Dubai, Maroc, Maldive, Zanzibar, etc.  Nu v-ati decis inca unde veti merge in vacanta de iarna?  Care sunt destinatiile vedeta ale acestei perioade?  Cat sunt dispusi brasovenii sa cheltuiasca in aceasta iarna pentru un sejur?  Camelia Badiu, reprezentant al agentiei de turism Bavaria Tour, ne-a oferit mai multe informatii legate de trendurile acestei ierni, in materie de destinatii de vacanta.
Care sunt destinatiile vedeta pentru sarbatorile de iarna de anul acesta? 
Camelia Badiu: Destinatiile de top pentru iarna 2017 sunt Laponia,Portugalia,Dubai si Maroc.
S-au grabit romanii sa isi rezerve vacanta de iarna?
Camelia Badiu: Da, si in acest an romanii s-au grabit inca din vara sa isi rezerve vacanta de iarna.  Sunt ocupate aproximativ 50% din plecarile de Sarabatori.
 
Care este bugetul mediu alocat?
Camelia Badiu: Bugetul mediu alocat pentru vacanta de iarna este de aproximativ 700 euro.  Cel mai scump pachet rezervat pentru aceasta iarna este de  5300 euro pentru 2 persoane in Africa de Sud.
Sunt brasovenii amatori de vacante exotice iarna?
Camelia Badiu: Numarul brasovenilor care decid sa isi petreaca vacanta de iarna in destinatii exotice este din ce in ce mai mare, de la an la an. Brasovenii opteaza cel mai mult pentru Maldive,Seychelle,Zanzibar.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: