Care sunt cei mai activi deputați din Brașov? Sunteți mulțumiți de ei?

Județul Brașov are 9 reprezentanți în Camera Deputaților. Dintre aceștia, unii sunt mai activi, alții mai puțin. Unii sunt mai vocali, alții nu scot niciun cuvânt. Sunteți mulțumiți de activitatea lor parlamentară? Merită încă un mandat?

Izabella Ambrus de la UDMR a avut până acum 5 luări de cuvânt și 72 de propuneri legislative.

Deputatul Gabriel Andronache are o activitate parlamentară care se reflectă și în cifrele postate pe site-ul Camerei Deputaților. Acesta figurează cu 135 de luări de cuvânt și 80 de propuneri legislative, în timp ce colega sa de partid, Mara Mareș, este înregistrată cu 17 luări de cuvânt și 74 de propuneri legislative.

Roxana Mînzatu, care a fost o perioadă ministru al Fondurilor Europene, are 65 de luări de cuvânt, dar și 91 de propuneri legislative.

Tudor Benga de la USR este trecut cu 83 de luări de cuvânt și 97 de propuneri legislative. Deputatul Viorel Chiriac de la PSD a luat cuvântul doar de 8 ori, dar are 74 de propuneri legislative inițiate.

Mihai Mohaci(Pro România) figurează cu 14 luări de cuvânt și 64 de propuneri legislative inițiate. Remus Borza este trecut cu 46 de luări de cuvânt și 33 de propuneri legislative inițiate. Mihai Popa de la Pro România a luat doar de 3 ori cuvântul și este înregistrat cu 35 de propuneri legislative.

Dacă la alegerile locale din 2016, lista la Camera Deputaților a fost deschisă la Brașov de către tânăra Mara Mareș, la 4 ani distanță, aceasta se află în spatele colegului său Gabriel Andronache, cel care este foarte activ comparativ cu șefa de la Tineretul Liberal.

De asemenea, de la PSD, de departe cel mai activ parlamentar este Roxana Mînzatu. La Pro România, Mihai Mohaci este clar peste colegul său de la Făgăraș, Mihai Popa, care a intrat într-un con de umbră în ultimii ani.

Și USR-istul Tudor Benga este destul de activ în Parlament, la fel cum este și Remus Borza, chiar daca nu are multe propuneri legislative initiate.

Precizăm că redactorii publicației Transilvania365 sunt singurii din Brașov care au urmărit îndeaproape activitatea parlamentarilor, fiind acreditați la Camera Deputaților și Senat, fiind prezenți săptămânal în cele 2 instituții.

One thought on “Care sunt cei mai activi deputați din Brașov? Sunteți mulțumiți de ei?

  • 17 aprilie 2020 la 18:11
    Permalink

    Sunt absolut nemulțumit de acești impostori și roboți ai partidelor. DIn punctul meu de vedere nu au făcut NIMICA pentru Brașov și brașoveni. Ar trebui să dea banii pe indemnizați înapoi pentur 4 ani de ….vid.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: