Caravana S.M.U.R.D. ”Fii pregătit!

Cu prilejul sărbătoririi ”Zilei Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu (4 aprilie 2019)” , Caravana S.M.U.R.D. ”Fii pregătit!” va staționa în acest week-end (perioada 30-31.03.2019), în municipiul Sibiu, respectiv în localitatea Copșa Mică.

Scopul acesteia este desfășurarea unor activități de instruire a populației pentru a face față situațiilor de urgență.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil, în care se vor organiza cursuri de intruire a populației, pentru acordarea primului ajutor, în situații de urgență.

Centrul mobil este contruit pe structura unui tir, are o sală de intruire, cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu echipamente medicale și de prim-ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, care permit pregătirea și perfecționarea în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Programul de activităților caravanei, este următorul:

  • În Sibiu: în data de 30.03.2019 – interval orar 10:00-16:00 – desfășurarea acțiunilor cuprinse în cadrul caravanei de către cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu; locația – Piața Mare, nr. 16 din Sibiu (mai exact, în dreptul cafenelei Starbucks);
  • În localitatea Copșa Mică: în data 31.03.2019 – intervalul orar 10:00-16:00 – defășurarea acțiunilor cuprinse în cadrul caravanei de către cadrele Inpectoratului pentru Situații de Urgență” Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu; locația – parcarea din fața Primăriei.

Așteptăm cu interes, cetățenii doritori să participe la activitățile educative și interactive pe care le ofera Caravana S.M.U.R.D.

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: