”Caravana cu dezinfectant” se întoarce în școlile din județul Brașov. 3000 de dezinfectanți pentru elevii din comunitățile defavorizate

Asociația Aici pentru Tine! Brașov susține întoarcerea la o viață normală prin întărirea implementării măsurilor de prevenție anti-COVID -19, în comunitățile defavorizate. 3000 de flacoane cu dezinfectant vor fi împărțite elevilor din Săcele, Tărlungeni, Homorod, Cața, Cuciulata, Comăna de Jos, Crihalma, Ticușu Nou, Augustin, Budila, Ticușul Vechi.

Acțiunea este declanșată de reluarea cursurilor școlare în unitățile de învățământ.

 

În colaborare cu Inspectoratul scolar judetean Brasov dorim sa venim în sprijinul școlilor ce provin din comunități sărace din judetul Brasov. De aceea vom suplimenta necesarul lor cu 3000 de dezinfectanti “ a declarat Adina Camelia Gál, președintele organizației.

 

Materialele sanitare au fost puse la dispoziție de firma Promedivet Sovata.   Acțiunile de dotare a școlilor cu material de protecție sanitară vor începe miercuri, 27 februarie  în localitățile Săcele și Tărlungeni și vor continua timp de două săptămâni.

 

Lista unităților de învățământ frecventate de Caravana cu dezinfectant:

Unitatea de învățământ
Școala Gimnazială nr.5 Săcele
Școala Gimnazială Tărlungeni + structura Zizin
Școala Gimnaziala Homorod (structura Mercheașa+Jimbor)
Școala Gimnazială Cața
Școala Gimnazială Cuciulata + structură Băieși
Școala Gimnazială Comăna de Jos + structurile Crihalma și Ticușul Nou
Școala Gimnazială Augustin
Școala Gimnazială Budila
Școala Gimnazială Ticușu Vechi

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: