Carambol cu 3 masini pe str Aurel Vlaicu. Soferul vinovat era beat si nu avea permis de conducere

Tupeu maxim.  Un brasovean s-a urcat baut la volan si fara sa posede carnet de conducere.  Rezultatul?  Un accident in care a mai implicat inca 2 masini si a bagat o persoana in spital.  La data de 09 iulie a.c., în jurul orelor 07.50, un bărbat în vârstă de 31 ani, a condus un autoturism pe str. Aurel Vlaicu, din municipiul Brașov, dinspre B-dul 13 Decembrie spre str. Griviței, pe banda nr. 1 iar când a ajuns în zona intersecției cu str. Albă, nu a adapta viteza la condițiile de drum( curbă la stânga și carosabil umed), a pătruns pe banda nr. 2 unde a acroșat un autoturism care rula în paralel, în aceeași direcție de deplasare, condus de un bărbat de 21 ani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 31 ani a fost proiecta pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 36 ani.

Cel din urmă autoturism lovit a fost proiectat pe trotuar unde a lovit un alt vehicul parcat.

Conducătorul auto de 31 ani a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.82 mg/ alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 36 ani, acesta prezentându-se ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea evaluării medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate verificările pentru stabilirea întregii stări de fapt și dispunerii măsurilor legale, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: