Carambol cu 3 masini pe DN73A. O femeie si un copil au ajuns la spital

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 13.15, poliţiştii din cadrul Staţiunii Râşnov  au constatat producerea unui accident rutier  pe D.N. 73 A.

Un bărbat de 39 ani, din Bucureşti, care a condus un autoturism pe D.N. 73 A Predeal – Râşnov, pe fondul neadaptări vitezei la condiţiile de drum, a derapat, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, fiind proiectat într-un alt autoturism care venea din spate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 35 de ani şi a unui minor de 10 ani, ambii pasageri ai autoturismului care circula din sens opus. Ambele persoane au fost transportate Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, respectiv Spitalul de Pediatrie Braşov, pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind externate.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,00 mg/l alcool pur.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: